”Agenda Fermierului” pentru fermier/producător

Proiectul „Agenda Fermierului” își propune să construiască și să omogenizeze relația dintre consumatori și micii producători/fermieri. Consumatorii să beneficieze de hrană sănătoasă, iar producătorii să aibă politică agricolă unitară și rezultat benefic în scopul valorificării produselor.

Agenda Fermierului promovează producătorii din fiecare zonă regională a României, produsele și locurile unde vă putem găsi.

Este un parteneriat direct, între consumatori  producători.
Este un proiect voluntar și unicat, cu o structură strategică și bine determinată.

Noi, consumatorii, avem nevoie de produse sănătoase, iar voi, producătorii, aveți nevoie de o piață directă de desfacere.

Consumatorul, prin intermediul AF, va identifica în mod direct, real și în timp util fermierul pentru a achiziționa produsele agroalimentare și tradiționale.

Prin portalul Agenda Fermierului se va construi o rețea directă, rapidă și sigură între consumator și producător.

Agenda Fermierului este deschisă micilor fermieri și micilor producători care sunt deținători ai atestatelor sau certificatelor de producător, conform condițiilor legale și prezentate la categoria ”Legislație”.

Producătorul, prin înscrierea în Agenda Fermierului, este de acord ca echipa AF, va avea dreptul să îl poată vizita pentru a stabili în mod practic veridicitatea informațiilor comunicate în formularul de înscriere Agenda AF.

Echipa AF, va depune toate diligențele, în limitele legale permise, pentru a prezenta în mod real situația producătorului, atestatele și autorizațiile dobândite de acesta.

Informațiile înscrise de producător/fermier în formularul de înscriere în Agenda AF sunt declarate de către acesta, pe propria sa răspundere, fiind singurul răspunzător, iar consumatorul poate și are posibilitatea legală în mod direct pentru atargerea răspunderii acestuia, atunci când produsele nu sunt originale din România și nu sunt produse direct de către micul fermier/producător.

Dezvoltarea Proiectului AF
Se va urmări organizarea de întâlniri între consumatori și producători pentru a fi comunicate cerințele/solicitările fiecărei părți implicate în piața de consum, astfel având posibilitatea să fie creată o piață reală pentru cerere și ofertă.

Echipa AF, încercăm să construim o piață de desfacere reală și directă, dar este mai mult decât necesar, ca noi în calitate de consumatori cât și dvs. în calitate de producători, să vă implicați activ împreună cu noi.

Noi, echipa AF, suntem doar autori cu rol de povestitor, actorii cu rolul principal fiind VOI, în calitate de consumatori și producători/fermieri, părți direct implicate în această poveste.

Cum ne putem înregistra în Agenda Fermierului?
Producătorul/fermierul trebuie doar să intre în secțiunea ”Înregistrare Fermieri” și să completeze formularul.
Echipa AF va prelucra informațiile și le va publica în Agenda AF.

Târguri & Piețe Locale

Echipa AF

Echia Agenda Fermierului | KAMA SYSTEM srl.
Agenda Femierului
este un proiect initiat,
dezvoltat si implementat
de echipa KAMA SYSTEM.