De ce "Agenda Fermierului"?

Este un proiect voluntar și unicat, cu o structură strategică și bine determinată.
Agenda Fermierului promovează producătorii din fiecare zonă regională a României, produsele acestora și locurile unde îi putem găsi.

Este un parteneriat direct, între consumatori  producători.

Noi, consumatorii, avem nevoie de produse sănătoase, iar producătorii au nevoie de o piață directă de desfacere. În acest mod, putem beneficia de produse sănătoase din timp și în timp real.

Prin intermediul Agenda Fermierului, în calitate de consumatori, ne va fi foarte ușor să identificăm micul producător din zona cea mai apropiată de casa nostră.
Avem libertatea de a alege și a de cunoaște direct producătorul, timpul relativ scurt petrecut pentru cumpărături, fără deplasare şi indiferent de oră, transportul facil, crearea unor comunităţi virtuale și reale.
Noi, consumatorii, vom avea produse proaspete și sănătoase când avem nevoie de acestea, iar producătorii vor livra produsele când sunt foarte proaspete.

Producătorul va avea o piață de desfacere permanentă, timp pentru a se ocupa de mica lui fermă și costuri minime.

Prin Agenda Fermierului totul poate fi în timp real și în beneficiul ambilor parteneri. Trebuie doar să răsfoim Agenda la pagina care ne interesează: consumator sau producător.

Putem comanda electronic, dar în același timp vom avea interacțiunea directă cu producătorul, îl vom cunoaște, posibilitatea de a vedea și gusta produsele când le vom cumpăra și contactul direct cu mediul unde produsele sunt cultivate sau preparate.

Noi, consumatorii, vom avea posibilitatea de a cunoaște și identifica direct producătorul și mediul lui de lucru pentru a ne asigura că este respectată securitatea alimentară a produselor.

Târguri & Piețe Locale

Echipa AF

Echia Agenda Fermierului | KAMA SYSTEM srl.
Agenda Femierului
este un proiect initiat,
dezvoltat si implementat
de echipa KAMA SYSTEM.